nog anderhalve week - Reisverslag uit Beverwijk, Nederland van Martine Bleyi - WaarBenJij.nu nog anderhalve week - Reisverslag uit Beverwijk, Nederland van Martine Bleyi - WaarBenJij.nu

nog anderhalve week

Door: Martine

Blijf op de hoogte en volg Martine

26 Juni 2006 | Nederland, Beverwijk

Wel een gek idee, nu zit ik nog voor mijn eigen pc-tje in het druilerige Nederland. Over anderhalve week zit ik op een campus in Haifa! Die laatste dagen moet ik wel gewoon werken, en tussendoor mijn vakantie voorbereiden. Zo moet ik nog een hoed kopen, een woordenboek en een stekkerdinges, je weet wel: van die stekkers met een europese ingang en een anderlandige uitgang.
Vorige week kreeg ik een mail dat het makkelijk zou zijn als ik het alfabet al beheers. Gelukkig kreeg ik daar ook direct een link bij om online te oefenen ;-)
Voor degenen die het leuk vinden http://hebrewverb.hul.huji.ac.il/newtest/run_swf.html
Ik ga proberen om hier een dagboek bij te houden, mensen die zich afvragen hoe het mij vergaat in het verre Israël kunnen hier meelezen!
liefs, Martine

• 26 Juni 2006 - 18:10

Evelien:

He Martine,

Hoe lang ga je daar heen? Ik wist helemaal niet dat je er heen gaat :) laat wat van je horen, veel plezier.

xx Evelien

• 26 Juni 2006 - 18:14

Anne:

pfffff... heb de link geopend... de instructies om te beginnen zijn prima te volgen... Maar dan... ál die letters!
    Ik wens je heel veel succes, discipline en doorzettingsvermogen!!

liefs!

• 26 Juni 2006 - 18:49

Marije:

we wensen je veel succes en zijn blij om je vorderingen te kunnen volgen op internet. Het ontslaat je natuurlijk niet van het 'verhalen-vertellen' als je weer terugbent ;)

• 26 Juni 2006 - 18:53

Gerda:

Heb de link even bekeken...kan niet eens de 4 eerste tekens onthouden...dusss: alle succes gewenst met het inoefenen van het alfabet en daarna uiteraard nog vééééééél meer met het onder de knie krijgen van de rest.
    Verbazingwekkend dat jij dit wil gaan doen...Alvast een fijne tijd toegewenst ginder!!
    maar erst toch nog maar een minitripje naar wat dichterbij...dichtbijer kan haast niet...ok?
    groetjes

• 26 Juni 2006 - 19:49

Arjan & Rebekka:

Hey Martine! Nou, dat is nogal wat, dat Hebreeuws. We wensen je heel veel sterkte met het leren ervan! En geniet maar heerlijk van het land. Het is er ontzettend mooi en indrukwekkend.
    Leuk dat je een dagboek bij gaat houden, we gaan het zeker bijhouden (behalve je eerste week ;-))
    Liefs,
    A&R

• 26 Juni 2006 - 19:50

Truus:

Hoi Martine
    Bij Action bij jou om de hoek waren die stekkers te koop, weet niet of dat de goede is voor jou. Maar ik dacht dat meld ik je maar even.
    groetjes en succes met de voorbereidingen

• 27 Juni 2006 - 13:03

Gawy:

Dag lieve Martine,

Ik zelf kan het me bijna niet eens voorstellen dat het over anderhalve week alweer zover is, moet je na gaan hoe ht voor jou dan moet zijn... puu!! Lieverd, heeel veel plezier, en ik zal je volgen!! (heb je daar wel internet?!)
    Nou Martine, tot gauw, dikke knuf, mij

• 27 Juni 2006 - 20:36

Theo:

Heel veel plezier Martine. XX de Drenth

• 28 Juni 2006 - 12:16

Ank Olsthoorn:

Hoi Martine,

Ik zie je waarschijnlijk zaterdag nog, maar ik wil je alvast een hele leuke en leerzame tijd toewensen. Ik blijf je via je dagboek volgen!

• 28 Juni 2006 - 17:26

Emmy:

He Martine,

Wat leuk, ik ga je zeker volgen! Heel veel plezier en kijk uit voor de bommen!

• 29 Juni 2006 - 12:53

Mandy:

Nou Martine kom op je kan het!! Tjee zeg dat ziet er wel moeilijk uit al die letters enzo... Maarre volgen doe ik je. leuk!!!
    Maar vooral veel plezier gewenst, dikke kus!

• 30 Juni 2006 - 20:49

Daan:

hoi
    nou ik ga je zeker volgen hoor heel veel plezier daar doe voorzichtig en kijk uit
    dikke kus daan

• 04 Juli 2006 - 08:05

Mandy:

He Martine!!
    Pas je wel op daar in dat onrustige land....En dan vooral uitkijken voor rondvliegende bommen en andere projectielen!!!Kan je niet beter een helm kopen in plaats van een hoed???? XXX

• 05 Juli 2006 - 19:15

Gawy: