vanavond een bijeenkomst over de onrust - Reisverslag uit Haifa, Israel van Martine Bleyi - WaarBenJij.nu vanavond een bijeenkomst over de onrust - Reisverslag uit Haifa, Israel van Martine Bleyi - WaarBenJij.nu

vanavond een bijeenkomst over de onrust

Door: Martine

Blijf op de hoogte en volg Martine

13 Juli 2006 | Israel, Haifa

Zelf krijg ik weinig mee van de onrust in Israel, ik merk alleen dat iedereen er over praat. Maar van mensen die wel de israelische kranten kunnen lezen hoor ik dat het best een probleem is...
Vanavond hebben we een bijeenkomst waarin de situatie wordt uitgelegd, en waarin we ook horen hoe de universtiteit er mee om gaat.
Voorlopig mogen we tot nader bericht niet verder reizen dan Haifa, gelukkig heb ik het druk genoeg met dat gekke taaltje dus ik ga helemaal nergens heen.
Degene die de voorlichting gaat doen is dezelfde meneer de directeur als van de week, dus ik verwacht dat hij wel een tijd aan het woord zal zijn ;-)
Zodra ik meer weet zal ik het doorgeven!

De test heb ik denk ik wel goed gemaakt! Ik had het moeilijker verwacht. We moesten een tekst(je) omzetten van drukletters naar handschrift. Een tekst afmaken door woorden in te vullen en iets over jezelf schrijven aan de hand van vragen.
Vanmiddag om vijf uur worden de klassen bekend gemaakt, ik ben benieuwd!

• 13 Juli 2006 - 13:13

Gawy:

Let goed op jezelfff.. tot na de vakantie :)(denk dat we rond dezlefde tijd terug zijn)
    Knuffff